Dobrodošli na web stranice Poliklinike Varnice

Radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka - 8:00 to 20:00
Kontakt telefon: 021 530 207

Liječnički tim

Stručni liječnički tim

Upoznajte naš stručni liječnički tim.

Franjo Varnica
Franjo Varnica

dr. dent.med. specijalist za bolesti usta, zubi i parodonta

Studirao na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, gdje je diplomirao i specijalizirao oralnu medicinu, endodonciju s restaurativnom stomatologijom, te parodontologiju. Po završetku studija odmah se zapošaljava u Domu zdravlja, a 1990. godine otvara svoju stomatološku ordinaciju koja 2005. postaje Poliklinika Varnica. Kontinuirano sudjeleluje na brojnim seminarima i radionicama iz područja parodontologije i implantologije u zemlji i inozemstvu. Član je Hrvatske stomatološke komore.

Hrvoje Varnica
Hrvoje Varnica

dr.dent. med. specijalist parodontologije

Studirao na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje je diplomirao 1994., a 2005. završio specijalizaciju iz parodontologije. Tijekom specijalizacije aktivno je sudjelovao u istraživačkom radu. Kontinuirano aktivno sudjeluje na brojnim seminarima i radionicama iz područja parodontologije i implantologije u zemlji i inozemstvu. Član je Hrvatske stomatološke komore, Hrvatskog parodontološkog društva i Europskog udruženja parodontologa, a od 2007. član je predsjedništva Hrvatskog stomatološkog društva.

Zrinka Varnica
Zrinka Varnica

dr. dent.med. specijalist ortodoncije

Studirala na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje je i diplomirala 2000. Po završetku specijalizacije iz ortodoncije priključuje se specijalističkom timu Poliklinike i aktivno sudjeluje u interdisciplinarnom planiranju pretkirurške i parodontološko-ortodontske terapije. Stalno usavršavanje u struci smatra obveznim, pa sudjeluje na brojnim stručnim seminarima i radionicama, u zemlji i inozemstvu.Uz svoju specijalnost, ortodonciju, u Poliklinici poseban pristup ima prema djeci, u svim dobnim skupinama, njihovoj edukaciji u oralnoj higijeni i prevenciji. Od 2000. član je Hrvatske stomatološke komore.

Branimir Varnica
Branimir Varnica

dr. dent.med.

Po završetku studija Dentalne medicine na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu odrađuje obvezni pripravnički staž u Stomatološkoj poliklinici Split, a potom se zapošljava u Stomatološkoj poliklinici Varnica. Neprestano se usavršava na seminarima i kongresima u zemlji i inozemstvu. Bavi se svim aspektima dentalne medicine, a klinički je osobito orjentiran na endodontske i restaurativne zahvate. Član je Hrvatskog parodontološkog društva.

Medicinske sestre

Naše medicinske sestre.

Jelena Lojdl
Jelena Lojdl

Medicinska sestra

Antonela Martinis
Antonela Martinis

Medicinska sestra

Monika Ćurković
Monika Ćurković

Medicinska sestra

Anamarija Tojčić
Anamarija Tojčić

Medicinska sestra